Te koop: GPS tracker auto

Onlangs heb ik mijn auto uitgerust met gps trackers van vindmijterug omdat ik een nieuwe auto heb gekocht die een automatische gps tracker heeft ingebouwd wil ik deze te koop aan bieden. Het tracking apparaat kan weg tegen een aannemelijk bod, denk er wel aan dat deze mij toendertijd 250 euro heeft gekost. De auto gps tracker word hier beschreven: www.vindmijterug.nl/gps-tracker-auto


Wacht niet langer en voorkom daarmee dat je de dupe word van diefstal. Een auto gps tracker voorkomt dat niet, maar zorgt er wel voor dat u de voertuigen snel terug vind!Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object. Het hoogste bod is momenteel € 50.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:02-08-2014 om 12:45u
Door:Koen Duindam
Bekeken door: 1568 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Heerenveen
Locatie: Google Maps snapshot van Heerenveen

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.