Te koop: 100% Pasvorm automatten Chrysler

Bij ons bestelt u volledig online voor elke Chrysler 100% passende automatten tegen de scherpste online prijzen.

Op ons vindt u een groot aanbod aan kwaliteiten en kleuren. Wij produceren zelf automatten en hebben voor bijna alle automodellen een passende vorm in ons systeem. U kunt de matten bij ons bestellen met een eigen omzoomkleur en opdruk.

Wij leveren automatten in de volgende kwaliteiten: -        Robuust naaldvilt kwaliteit met standaard hakversteviging: vanaf 29,95 euro (incl. BTW) (losse mat 15,45 euro) -        Robuust ribtapijt met standaard hakversteviging: vanaf 34,95 euro (inc. BTW) (losse mat: 20,45 euro) -        Luxe velours kwaliteit met standaard hakversteviging: vanaf 42,50 euro (inc. BTW) (losse mat: 25,50 euro) -        Super velours kwaliteit vanaf 52,50 euro (incl. BTW) (losse mat: 36 euro) -        Pasvorm schaalmatten (rubber met opstaande rand) vanaf 42,50 euro(incl. BTW).
( Prijzen gebaseerd op een 4-delige set.)

Uiteraard kunnen wij op uw verzoek die niet vermeld zijn voor u maken op basis van mal van papier of karton.   Al onze automatten worden geleverd met:

-> een hoogwaardige anti-slip rug;
-> bevestigingsmateriaal om de matten muurvast te leggen, veelal origineel (zie hierboven);
-> standaard met een extra Hakbescherming;
-> gratis omzoming in elke gewenste kleur; -> mogelijkheid voor eigen opdruk.
MOGELIJK IS OM EEN EIGEN OPDRUK OP DE MATTEN AAN TE LATEN BRENGEN (GEBORDUURD)
De u aangeboden matten zijn gemaakt van hooggekwalificeerd automotive-tapijt, dat zeer sterk is en bovendien ISO-gecertificeerd voor gebruik in de auto. Vandaar dat ons u ook een GARANTIE op deze matten geeft van 1 jaar..

Het tapijt is bovendien brandvertragend waardoor het voldoet aan de hoogste eisen in de automotive industrie.(De bijgevoegde foto laat slechts de kwaliteit zien en niet de exacte pasvorm voor uw auto. De pasvorm van uw auto kunt u op onze website controleren, omdat wij van elke vorm een tekening op onze website hebben geplaatst onder de link: modellen. Dit geeft u de absolute garantie dat wij automatten leveren die passend zijn.)

Wij staan u graag te woord !Kosten: VraagprijsMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


100% Pasvorm automatten Chrysler

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:19-04-2014 om 21:00u
Door:Matten-online.nl
Bekeken door: 1019 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Genemuiden
Locatie: Google Maps snapshot van Genemuiden

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.